Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditDigg thisShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Google+Email this to someoneShare on TumblrBuffer this pageShare on VKShare on YummlyFlattr the authorPrint this page

Urut Tradisional | Lemah Tenaga Batin @ Syahwat.

Lemah Tenaga BatinSakit lemah tenaga batin dalam rawatan urut tradisional boleh terjadi pada semua peringkat umur laki-laki.Ia boleh terjadi sejak seseorang itu dilahirkan atau kerana sebab-sebab tertentu,seperti kecederaan akibat kemalangan,buatan orang(sihir) dan sebagainya.Lemah tenaga batin dalam rawatan urut tradisional beerti ketidakmampuan seseorang laki-laki untuk melakukan persetubuhan.Lemah tenaga batin dalam rawatan urut tradisional ini juga ditakrifkan sebagai orang laki-laki yang hilang keinginan seks.

Menurut seorang tukang urut tradisional,lemah tenaga batin dalam rawatan urut tradisional ini boleh terjadi akibat daripada lendir dan lemak yang terhimpun di saluran darah yang menghalang perjalanan darah ke zakar menyebabkan zakar tidak tegang.Penyakit lemah tenaga batin dalam rawatan urut tradisional ini juga mungkin berpunca daripada kerosakan otot dan urat saraf pada zakar,atau urat saraf yang berkaitan dengannya,seperti bengkak urat perut (usus) di bahagian ari-ari atau putus urat tunjang kemaluan,iaitu urat di bahagian paha dalam.

Urut Tradisional | Punca-Punca Yang Boleh Buat Lemah Tenaga Batin.

1. Penyakit lemah tenaga batin dalam rawatan urut tradisional ini boleh berlaku akibat kerosakan urat saraf dan otot pada zakar dan urat saraf yang berkaitan dengannya akibat kemalangan jalan raya atau disebabkan terjatuh dari tempat yang tinggi,akibat kelumpuhan yang menyebabkan saraf tidak berfungsi,tekanan jiwa yang berpanjangan yang sukar dikawal.

2. Penyakit lemah tenaga batin dalam rawatan urut tradisional ini boleh berlaku apabila kerap melakukan onani (melancap),iaitu mengeluarkan air mani secara paksa dengan tangan ketika umur muda.

Lemah Tenaga Batin3. Penyakit lemah tenaga batin dalam rawatan urut tradisional ini boleh berlaku apabila kerap melakukan jimak dalam masa yang singkat.

4. Penyakit lemah tenaga batin dalam rawatan urut tradisional ini boleh berlaku apabila sering melakukan amalan membasuh kemaluan sebaik-baik sahaja melakukan jimak/bersetubuh/keluar air mani yang mana boleh melemahkan urat saraf pada zakar.

5. Penyakit lemah tenaga batin dalam rawatan urut tradisional ini boleh berlaku akibat buatan orang seperti sihir atau berpunca daripada gangguan makhluk-makhluk halus.

Di antara tanda-tanda umum seseorang itu mengidap sakit lemah tenaga batin @ syahwat ialah:

1. Alat kelamin kurang berfungsi,diibaratkan hidup segan mati tak mahu.Bertindak garang bila berjauhan tetapi lemah bila berdekatan.

2. Kurang bernafsu untuk melakukan hubungan kelamin.Jika melakukan persetubuhan,pendayung kuat di peringkat permulaan tetapi patah sebelum sampai ke kemuncaknya.

3. Cepat keluar air mani ketika persetubuhan.

Urut Tradisional | Kaedah Merawat Penyakit Lemah Tenaga Batin.

Urutan dengan rawatan urut tradisional adalah perlu untuk memulihkan urat saraf supaya darah dapat berjalan dengan baiknya ke bahagian zakar.Untuk tujuan itu,bahagian-bahagian yang perlu diurut adalah:

1. Bahagian ari-ari,iaitu dengan menekannya perlahan-lahan menggunakan kelapan-lapan hujung jari tangan dan diangkat,iaitu dengan menolaknya ke bahagian bawah pusat.Jangan melebihi had ini.

2. Tapak kaki kiri dan kanan.Caranya ialah dengan menekan bahagian ini menggunakan ibu jari tangan antara 1 hingga 2 minit.

3. Celah-celah jari kaki kiri dan kanan.

4. Jantung betis kiri dan kanan iaitu dari bahagian bawah lutut hingga ke pergelangan kaki.

5. Bahagian urat tunjang tanaga batin iaitu urat paha dalam.

6. Bahagian atas,sisi kiri dan kanan kemaluan.Urut perlahan-lahan dari pergelangan ke pangkal kemaluan.

Lemah Tenaga BatinTidak dapat dinafikan,rawatan urut tradisional adalah teramat penting bagi mengembalikan zakar anda kembali kepada keadaan normal.Rawatan urut tradisional tenaga batin dan juga rawatan urut tradisional seluruh badan akan membetulkan segala urat-urat zakar dan urat-urat badan yang bersilang.Rawatan urut tradisional tenaga batin ini juga akan membuang segala angin dan lemak yang menyekat darah yang sihat ke zakar anda.Rawatan urut tradisional seluruh badan juga akan memecahkan angin di salur-salur darah di badan.Bilamana semua salur darah di badan dapat di betulkan dan dicuci,segala peredaran darah di salur darah tersebut akan berjalan dengan baik.Segala organ dan sistem tubuh akan menjadi sihat.

Sebenarnya,dengan pemakanan yang sihat sahaja tidak mencukupi untuk melahirkan tenaga batin yang sihat dan normal tanpa rawatan urut tradisional.Tugas seorang pakar tukang urut tradisional yang memberi rawatan urut tradisional adalah diibaratkan seperti seorang yang membersihkan segala saluran yang tersumbat di badan demi saluran darah yang lancar dan sihat.Jadi,untuk itu,anda mestilah mendapatkan seorang tukang urut tradisional yang pakar untuk menjalankan rawatan urut tradisional tenaga batin dan rawatan urut tradisional seluruh badan.Dalam hidup anda,anda mesti sekali mendapatkan rawatan urut tradisional yang biasa akan disertai sekali rawatan urut lemah tenaga batin.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditDigg thisShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Google+Email this to someoneShare on TumblrBuffer this pageShare on VKShare on YummlyFlattr the authorPrint this page