Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditDigg thisShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Google+Email this to someoneShare on TumblrBuffer this pageShare on VKShare on YummlyFlattr the authorPrint this page

Urut Tradisional | Masalah Cepat Inzal.

Urut TradisionalMasalah cepat inzal atau cepat pancut dalam rawatan urut tradisional ini sesungguhnya dialami hampir lebih separuh daripada rakyat malaysia.Masalah cepat inzal atau cepat pancut dalam rawatan urut tradisional ini adalah menjadi satu masalah besar kepada yang mengalaminya di mana mereka ini tidak merasakan kepuasan dalam melakukan hubungan seks.Masalah cepat inzal atau cepat pancut dalam rawatan urut tradisional ini adalah lebih kepada golongan lelaki di mana si isteri / perempuan tidak merasa kepuasan dalam hubungan intim disebabkan masalah suami / lelaki cepat pancut.

Urut Tradisional | Langkah-Langkah Untuk Melambatkan Inzal / Pancutan Air Mani.

1. Psikologi – Penggunaan minda untuk mengawal keluar air mani.Perlu berlatih.Jangan ghairah.Alihkan pemikiran kepada perkara lain seperti kerja dan sebagainya.

2. Posisi Bersetubuh – Cuba kaedah di mana pihak lelaki boleh bertahan dibanding posisi lain.

3. Teknik Bersetubuh – Cabut zakar kalau tidak tahan,kedua-dua orang berdiam,latih kaedah tahan air mani.

4. Senaman Di Waktu Pagi:

* Geselkan kepala zakar,bawah kepala zakar di tumit kaki kiri dan kanan sehingga hilang sengal.Sebelum bersetubuh lakukan juga dan ditambah dengan letakkan kepala zakar di ibu jari kaki kanan dan sebut “hei zakar jangan kamu keluar air selagi ibu jari kaki aku tidak mengeluarkan air”.

* Picit kepala zakar sehingga hilang geli.

* Pusing kepala zakar dengan menggunakan jari telunjuk dan ibu jari 20 kali pusingan jam,20 kali lawan pusingan jam.

* Asah biji zakar dan kepala zakar sehingga hilang geli.

* Tarik urat air mani dan buah zakar hingga terasa buah zakar kena lubang dubur dalam keadaan bercangkung.

Urut Tradisional* Dengan bantuan seseorang,sengkak bahagian perut ke atas seperti naikkan peranakan wanita.

5. Pilih masa yang sesuai dengan suasana tiada gangguan.Disyorkan jam 2-3 pagi selepas tidur bangun semula (waktu tahajjud).

6. Suasana yang harmoni,persefahaman kedua-dua pihak,bukan sambil-sambilan,tiada gangguan apa sekalipun,harum,nyaman,tidak terlalu panas dan tidak terlalu sejuk.

7. Jangan setubuh dalam keadaan ghairah yang tinggi atau makan terlalu kenyang.

8. Diam(pasif),rancak(aktif) pada ketika yang perlu oleh kedua-dua pihak.

9. Lakukan senaman pernafasan,tarik nafas habis,tahan,kemut punggung dan lepas nafas.Lakukan 7 kali tarik,satu kali satu hari.

10.Pekatkan air mani dengan banyak makan kismis,ramuan kuning telur ayam kampung,tujuh biji bawang merah yang telah ditumbuk,satu sudu madu lebah dan 7 biji lada hitam yang telah ditumbuk (jadikan sebagai sarapan).

11. Ramuan membantu supaya kepala zakar tidak terlalu geli.Air pati pinang muda,air pati 7 biji buah pelaga dan air pati gambir.Dicampur semua jenis air itu disapu di kepala zakar 1/2 jam sebelum setubuh dan basuh sedikit sebelum setubuh.

12. Sebelum setubuh gentel kelentit isteri,makrifatkan bukan aku gentel kelentit kamu tapi aku tarik keluar air mani kamu.

13. Kalau terasa air mani hendak keluar,makrifatkan,hei air mani balik kamu ke tempat asal kamu,terasa o.k baru berdayung perlahan-lahan.Latihkan sampai boleh tahan barulah boleh berdayung kuat sepuasnya.

Urut Tradisional | Cepat Inzal Masalah Besar Rumahtangga.

Urut Tradisional

Urut tradisional adalah rawatan terbaik.Tidak dinafikan masalah cepat inzal atau cepat pancut dalam rawatan urut tradisional ini adalah masalah yang sangat besar terutama dalam alam rumahtangga.Tanpa rawatan urut tradisional,masalah cepat inzal atau cepat pancut dalam rawatan urut tradisional tersebut berkemungkinan besar boleh menyebabkan keruntuhan rumah tangga di mana si isteri tidak mendapat kepuasan apa yang sepatutnya.Cara terbaik adalah mengamalkannya sendiri langkah-langkah di atas dan juga mendapatkan rawatan urut tradisional.Sekali rawatan urut tradisional,mungkin dapat menyelesaikan sedikit sahaja masalah ini kerana ini melibatkan minda kita yang telah di setkan berdasarkan amalan seperti kuat melancap dsb.Rawatan urut tradisional dengan saya,saya akan ajar dengan terang lagi langkah-langkah di atas kerana amalan di atas adalah langkah terbaik dalam rawatan urut tradisional.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on RedditDigg thisShare on LinkedInShare on StumbleUponShare on Google+Email this to someoneShare on TumblrBuffer this pageShare on VKShare on YummlyFlattr the authorPrint this page